aboutus

Wuhan Huawei Technology Co., Ltd.

Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Wuhan Huawei Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Huawei, TIEXIN, HUCHUANG
Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 7,000,000-USD8,000,000
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

China Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De Technologieco. van Wuhanhuawei, Ltd, in 2002 wordt opgericht, is een een een het geavanceerd technische onderneming integreren onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van medische en gezondheidsproducten dat. Het bedrijf heeft een geregistreerd kapitaal bedragend 10 miljoen yuans en bezit een moderne productie-installatie van 5.000 vierkante meters. Dit neemt een internationaal geavanceerde medische Pu-faciliteit van de filmproductie, een medische steriele het kleden zich productielijn, een externe deegproductielijn, een roomproductielijn en andere medische verpakkend materiaalfaciliteiten op.

 

De gekenmerkte producten van de bedrijven zijn: een infrarode reeks van het hoestflard, infrarode het flardreeks van de pijnhulp, fuyang moxibustionflard, het moxibustionflard van de baarmoederpijn, het infrarode hete kompres enz. Onze andere producten omvatten: de Chitosanvullingen, het schuimvullingen van het siliciumgel, het littekenvullingen van het siliciumgel, hydrogelvullingen, hydro-colloid chirurgische vullingen, stoma doet, steriele vullingen, medische transparante vullingen, medische chirurgische films en cannula bevestigende vullingen enz. in zakken Van deze producten, zijn het infrarode hoestflard en de medische Pu-film die zijn ontwikkeld de eerste producten in de industrie van dit type, en nationale uitvindingsoctrooien verkregen.

 

Na meer dan tien jaar van ontwikkeling, zowel hebben het onderzoek als de ontwikkeling en de productiecapaciteit van de Wetenschap en de Technologie van Huawei het hoogste niveau binnen de industrie, bereikt en de internationale certificatie van het kwaliteitssysteem van ISO9001 en ISO13485, de V.S. FDA en de Europese Unie certificatie van Ce toegekend. Het bedrijf heeft ook vele uitvindingsoctrooien verkregen. De producten van Huawei worden verkocht aan duizenden medische instellingen in vasteland China en uitgevoerd naar meer dan 50 over de hele wereld landen die, in Europa, Amerika en Zuidoost-Azië omvatten. Naast het produceren is het eigen merken, is het bedrijf ook een stichting voor OEM voor een stijgend aantal high-end marktproducten geworden.

 

Het bedrijf heeft ook een toekenning van de Chinese academie van Traditionele Chinese geneeskunde als ‚‘ demonstratiebasis voor de bevordering van gekenmerkte therapie en aangewezen technologieën ‚ontvangen en als een ‚‘ Geavanceerde de controleeenheid van de de winterziekte‘ ‚gezien. Het bedrijf heeft ook een toekenning van het Instituut van China van Acupunctuur en Moxibustion, ‚‘ het Instituut van China van Acupunctuur en het onderzoek de alliantietoekenning van de samenwerkingsinnovatie van Moxibustion industrie-universitaire‘ ‚ontvangen. De de Artsenvereniging heeft van China hen het statuut van een ‚‘ Traditionele Chinese faciliteit van het geneeskunde experimentele onderzoek voor de behandeling van interne ziekten met externe behandeling‘ ‚verleend, hebben het Wuhan-Bureau van het Stads Intellectuele eigendom en de Gemeentelijke de Ontwikkeling en de Hervormingscommissie van Wuhan ‚‘ de het intellectuele eigendomsuperioriteit van Wuhan cultiverend onderneming‘ ‚verleend. Het Hubei-Provincieministerie van Wetenschap en Technologie heeft de ‚‘ nieuwe high-tech onderneming‘ ‚toekenning verleend.

 

De Wetenschap en de Technologie van Wuhanhuawei zullen altijd zijn collectieve waarden van voortreffelijkheid aanhangen, duurzaamheid en middel delend, nemend de bouw openbaar vertrouwen in het merk als zijn torenhoge opdracht die, in de moderne medische industrie, toegewijd aan het verbeteren van menselijke gezondheden en levenskwaliteit en het worden worden gevestigd een belangrijke internationale onderneming!

 

Geschiedenis

China Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 
Na 18 jaar van geschiedenis, dankzij de inspanningen van alle Huawei-mensen, heeft Huawei de lay-out van de filmindustrialisatie, de bouw van binnenlands marketing netwerk voltooid, en de internationale verkoopnetwork.the resultaten zijn niet gemakkelijk. geweest.
Volgens de definitie van de gezondheidszorgindustrie door financiën en kapitaal, hebben wij bereikt of in het „pre-splitsings“ stadium, de positie vóór de splitsing geweest, en de opdracht van de stichter is voltooid. Iedereen zei dat het runnen van zaken een doel moet hebben.
Vandaag aan kondigde ik:
„Huawei wil „Huawei“ in de medische en gezondheidsindustrie zijn.“
 
-- Chen Duanyun, stichter van Wuhan Huawei
 
 
 
2017 op verzoek van de het centrumoverheid van China, werd een Yangtze-Rivier nieuwe Stad gevestigd in Wuhan. Het bedrijf antwoordde actief
aan de plaatsing van de centrale overheid en bewogen in de Yangtze-Rivier nieuwe Stad.
 
2016 verkregen directeurseenheid van de Chinese geneeskunde farmaceutische maatschappij
wordt geëerd met Chinese geneeskunde speciale therapie en de aangewezen basis van de technologiedemonstratie.
 
2013 geëerd met nieuwe high-tech onderneming.
het verkregen Certificaat van ISO9001 en ISO13485-.
verkregen FDA en Ce-Certificaat.
 
2010 richt de internationale verrichtingsafdeling op, en de producten gaan naar het buitenland.
 
2009 van de de hoesthulp van „Tiexin“ het verkregen octrooi flard voor uitvinding.
 
2007 wordt geëerd met de Chinese basis van de geneeskundestudie voor het behandelen van een interne ziekte door externe behandeling
 
2002 de Technologieco. van Wuhan Huawei, opgericht Ltd.
 
 
Wij Gezamenlijke onderzoek en ontwikkeling met Wuhan-Universiteit en andere Universiteiten ontwikkelden de wereld die extern gebruik leiden
 
Deegproducten:
het „infrarode flard van de hoesthulp“ en „acupoint flard“.

Dienst

Wij geven.
Wij geven voor onze klanten. Kleine en groot, in binnen- en buitenland.
Wij geven voor onze werknemers. Wij zijn een team en samen kunnen wij meer bereiken.
Wij geven voor ons bedrijf, ondersteunt het ons en wij genieten van het.

Ons Team

Wij helpen elkaar.
Wij zijn een team.
Wij zijn eerlijk.
Wij zijn professioneel.
Wij zijn open.
Wij zijn innovatief.
Wij zijn een betrouwbare partner.
Wij worden beter elke dag.

Contactgegevens